Συμμετοχή του ΚΜΣΤ με δημιουργικό εργαστήριο στις δράσεις με τίτλο «Η Θεσσαλονίκη αλλιώς-Οι ακτές αλλιώς» του περιοδικού Parallaxi.

Εργαστήριο: πίσω από το εμπορικό κέντρο «Απολλώνια Πολιτεία», 12:00-14:00

Οι μουσειοπαιδαγωγοί του ΚΜΣΤ θα οργανώσουν και θα πραγματοποιήσουν το δημιουργικό εργαστήριο «Με άμμο στην άμμο» για γονείς και παιδιά, συμμετέχοντας στις δράσεις του «Η Θεσσαλονίκη αλλιώς-Οι ακτές αλλιώς» που διοργανώνει το περιοδικό Parallaxi. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου από τις 12:00 έως τις 14:00, πίσω από το εμπορικό κέντρο «Απολλώνια Πολιτεία και η συμμετοχή είναι ανοιχτή για το κοινό. Στόχος του εργαστηρίου είναι να δημιουργηθεί μια παραλία χαλάρωσης που θα μπορούν να χαρούν γονείς και παιδιά, μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων που έχουν ως πρώτη ύλη την άμμο.
….
Η δέκατη έκτη δράση του «Θεσσαλονίκη Αλλιώς», του αστικού πειράματος που οργανώνει η Parallaxi από το καλοκαίρι του 2010, συμπίπτει με τα δεύτερα γενέθλιά του και θα πραγματοποιηθεί 9 & 10 Ιουνίου. Πρόκειται για ένα από τα πιο φιλόδοξα project που οργανώνει η ομάδα και αφορά την «ανακάλυψη» του άγνωστου θαλάσσιου μετώπου της πόλης, που εκτείνεται από την παραλία της Αρετσούς μέχρι το Αεροδρόμιο Μακεδονία.

Ημερομηνία πραγματοποίησης του προγράμματος: Κυριάκη 9 Ιουνίου 2012

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Tμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Κ.Μ.Σ.Τ
Εύη Παπαβέργου
Κατερίνα Παρασκευά
Τ. 2310589222, education@greekstatemusuem.com

Επιστροφή
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2012 12:48